Dit is onze passie!

Wij verbinden professionals en organisaties met als doel het duurzaam oplossen van vraagstukken rondom preventie, verzuim en re-integratie.

Wij zijn Dé specialist voor casemanagers, arbeidsdeskundigen en overige specialisten in de wereld van sociale zekerheid. We hebben de kennis en kunde en jaren ervaring in de de wereld van de sociale zekerheid en HR. Dus kennen we de vraagstukken van alle professionals als geen ander. We hebben ze immers ook zelf.

In de kern zijn we:

  • Verbindend
  • Oplossingsgericht
  • Doortastend
  • Enthousiast
  • Wederkerig

Het begint met de juiste match

Tieners gebruiken de term FIX voor een bijzonder soort relatie. Het is geen liefdesrelatie, maar het is meer dan een standaard vriendschap. Precies de relatie die peopleFIX ook met haar klanten en professionals heeft.

Casemanagers en professionals met expertise op het gebied van verzuim en inzetbaarheid worden steeds belangrijker, maar ook schaarser. peopleFIX is de specialist in deze branche die kennis als geen ander in huis heeft, waardoor we de optimale FIX tussen opdrachtgever en onze casemanagers en professionals kunnen realiseren. Die FIX kan bij ons op drie manieren. Via recruitmentFIX (executive search) en detaFIX (detachering).

Voor alle drie geldt dat we tot de beste FIX komen door zowel de opdrachtgever als de professional bijzonder goed te kennen. We dompelen ons bij een opdrachtgever eerst onder in het bedrijf. Zodat bedrijfscultuur, wensen en behoeften, de werkwijzen en de toekomstvisie ten aanzien van inzetbaarheid voor ons geen geheimen meer kent. Datzelfde doen we met onze casemanagers en professionals. We selecteren op kennis en kunde, maar ook zeker op ambitie, talent, vaardigheden en persoonlijkheid.

Vervolgens brengen we opdrachtgever en professional bij elkaar en creëren we de FIX. Vanuit vertrouwen en overtuigd van elkaars kwaliteiten, zetten ze samen de handen onder een project. Waarbij peopleFIX altijd in contact blijft, betrokken bij het eindresultaat en als vanzelfsprekendheid werkend aan een duurzame relatie met opdrachtgever en professional.

peopleFIX hecht waarde aan transparantie en werkt met een fixed fee.

Onze medewerkers

Over ons