Werkwijze opdrachtgever: persoonlijk, eerlijk en transparant

Het vinden van de perfecte FIX tussen jou als opdrachtgever en een professional op het gebied van casemanagement en professionals met expertise op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid, staat bij peopleFIX centraal. Wij helpen je door de (tijdelijke) inzet van specialistische kennis en vaardigheden waar jouw onderneming nou net niet over beschikt. Daarbij zorgen we ervoor dat de gekozen professional optimaal bij je past. Dat lukt ons door betrokkenen goed te kennen. We komen graag eerst bij jou als opdrachtgever uitgebreid kennismaken. Niet alleen om de wensen en behoeften van een project duidelijk te krijgen, maar ook om bijvoorbeeld de bedrijfscultuur, de strategie en de toekomstvisie over duurzame inzetbaarheid van je bedrijf te ervaren.

Evaluaties

We zijn open, betrokken en eerlijk in onze werkwijze, waardoor we garant kunnen staan voor het beste resultaat. We denken mee en blijven elk project monitoren, waar nodig bijsturen en evalueren.

En misschien nog wel het belangrijkste van alles: we hebben ontzettend veel plezier in ons werk en zetten graag een tandje bij als dat nodig blijkt. Je zult je op alle manieren gesteund voelen door ons, op weg naar een (project)resultaat waar iedereen blij van wordt.

Werkwijze opdrachtgever