Werkwijze kandidaat

Nieuw talent dient zich zeker niet altijd via de voordeur aan. Vaak heeft zij of hij al een baan en is bovendien niet per se op zoek naar een nieuwe uitdaging. peopleFIX werkt dan ook andersom: Wij vinden jou, via executive search en ons uitgebreide netwerk. We herkennen je kwaliteiten en nodigen je uit voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Dat kan live op ons kantoor in Hilversum op Landgoed Zonnestraal (Dresselhuyspaviljoen), maar ook online.

In dat gesprek is niet je cv de leidraad, maar praten we vrijuit over je ambities, je talenten en je persoonlijkheid. Bij wederzijds enthousiasme gaan we je voorstellen bij voor jou aantrekkelijke opdrachtgevers, waarvan wij weten dat ze voor een bepaalde rol of project nou net op zoek zijn naar iemand met jouw persoonlijkheid, vaardigheden en talent. In een direct gesprek met een opdrachtgever zetten jullie met elkaar de puntjes op de i voor de komende samenwerking.

Gedurende deze eerste en eventueel alle volgende projecten, is er steeds close contact tussen jou en peopleFIX. En dat blijft zo, de rest van je hopelijk mooie en langdurige FIX met ons.

Werkwijze kandidaat