detaFIX zoekt naar talent dat zich in de ingewikkelde materie van verzuim, re-integratie en inzetbaarheid uiteindelijk als een vis in het water voelt. Wij investeren in collega’s die deze ambitie hebben en we helpen hen bij het afleggen van dit traject. Dat doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van de voor dit vak vereiste opleidingen. Daarnaast krijgen ze regelmatige begeleiding van ons team van experts. We zijn kritisch, maar hebben vertrouwen in hun kunnen, expertise, leergierigheid en gedrevenheid. Tot slot bieden we continu gelegenheid voor leren en ontwikkelen, via bijscholingen en specialisaties.  

Portfolio 
Als nieuw talent krijg je via detaFIX keuze uit vele uiteenlopende projectmatige opdrachten, waarvoor je bij veel verschillende opdrachtgevers aan de slag kan. Verschillend, maar wel altijd in harmonie met jouw specifieke kwaliteiten. Die variatie stelt je in staat om sneller dan in vast dienstverband ervaring op te doen, in variërende vraagstukken. Je groeit in de richting die jij ambieert, je portfolio groeit en detaFIX groeit als organisatie met je mee. 

Je ontwikkelt je tot een breed inzetbare, flexibele specialist. Je weet waar je kracht ligt en durft door de opgedane ervaring van de geijkte paden af te wijken als dat tot een beter resultaat leidt.  

Werken bij detaFIX