04dec

Webinar met Herwin Schrijver

Dinsdag 15 december 2020 tussen 10.00 – 11.30 uur

Taakdelegatie, waarom niet en waarom wel?

De CCA (Community voor Casemanagers en Arbeidsdeskundigen) is vereerd en enthousiast dat Herwin Schrijver, een visionair in de wereld van sociale zekerheid, de reeks webinars van de CCA aftrapt op dinsdag 15 december om 10.00 uur.

Jij als professioneel Casemanager of Arbeidsdeskundige wilt dit zeker niet missen!

We gaan het hebben over het fenomeen ‘Taakdelegatie’.

Vooraf krijgen alle deelnemers 10 vragen toegestuurd (5 vragen waarom niet en 5 vragen waarom wel)  die gaan over dit onderwerp. Herwin zorgt  voor een levendige bijeenkomst, waarin hij niet zal schromen om zijn scherpe mening te geven of een duidelijke stelling in te nemen. Zo kennen sommigen hem ook.

Leuk als jij wilt mee discussiëren, geïnspireerd wilt raken en wie weet ontstaat er voor jou een frisse nieuwe kijk op het fenomeen ‘Taakdelegatie’.

Wees er snel bij, want het aantal inschrijvingen* is gelimiteerd!

*Inschrijving vindt plaats door een mail te sturen naar fix@recruitmentfix.nl Alleen voor leden van de CCA (Community voor Casemanager en Arbeidsdeskundigen) –> https://lnkd.in/dEpnVD4

Herwin Schrijver, ex eigenaar / directeur van CS Opleidingen. Herwin’s focus is gericht op schadelastbeheersing voor werkgevers en/of verzekeraars. Hij bekijkt de wereld op een heel eigen wijze en deelt zijn visie via prikkelende columns en blogs. Ook in politiek Den Haag mag men inmiddels graag met hem van gedachte wisselen. Herwin heeft de C van Cylin ingebracht bij CS opleidingen. Cylin Beroepsonderwijs is eigenaar van een aantal bekende opleidingen op het gebied van register-casemanagement, zoals Regie op Verzuim en de Post Bachelor Register Casemanagement.