Wat is een Casemanager Regie op Verzuim?

Een casemanager verzuim begeleidt het re- integratieproces namens de werkgever en is het aanspreekpunt voor de werknemer. Daarnaast geeft de Casemanager advies en zorgt ervoor dat alle betrokken stakeholders op tijd doen wat ze moeten doen om deinzetbaarheid van werknemers te optimaliseren.

Gewenste competenties
  • Leergierig
  • Gedreven
  • Enthousiast
  • Empathisch
  • Adviseren

Het is een intensief en gevarieerd fulltime programma (32-40 uur). Binnen 5 maanden leidt peopelFIX je op tot Casemanager Regie op Verzuim. Je volgt de gecertificeerde HBO opleiding van CS Opleidingen aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Ook bieden wij je een werkervaringsplek aan, zodat je de theoretische kennis direct kan toepassen in de praktijk! Als gecertificeerd Casemanager Regie op Verzuim maken wij je lid van het beroepsregisterRegister Specialistisch Casemanagement (RSC). Op die manier blijf je als professional altijd up-to-date en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je wordt onderdeel van het gedreven team van peopleFIX. De professionals staan bekend om hun expertise op gebied van sociale zekerheid, professionaliteit, klantgerichtheid, gedrevenheid en zeker ook gezelligheid.

Richting

ASML

DPO2