Ontdek DeZelfGids. Jouw Pad naar een nieuwe carriére als casemanager verzuim.

Wil je al een tijdje een andere weg inslaan in je carrière als Casemanager Verzuim, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je op zoek naar meer balans en zelfvertrouwen om een stap te zetten die echt bij je past? PeopleFIX introduceert met trots DeZelfGids, een kosteloos en uniek programma speciaal ontwikkeld voor Casemanagers Verzuim die een frisse start willen maken.

“Nooit had ik gedacht dat ik mijn carrière zo positief kon herontdekken. De verrassende en doortastende aanpak heeft me echt geïnspireerd. Ik ben nu enthousiaster dan ooit tevoren en vol vertrouwen in mijn nieuwe pad als casemanager. Dankzij DeZelfGids heb ik een frisse start kunnen maken en ben ik klaar om mijn potentieel optimaal te benutten!” Sandra, voormalig casemanager verzuim

Een ander pad in je carrière

Maak kennis met “DeZelfGids voor Casemanagers Verzuim” – Gids jezelf naar de toekomst!

We zijn verheugd om een baanbrekend kosteloos concept van peopleFIX te introduceren, speciaal ontwikkeld voor Casemanagers Verzuim die een nieuwe weg willen inslaan. Verrassend, spiegelend en leuk!

Gids van je eigen toekomst

Gids die in de balans is

Gids waar jij centraal staat

Een nieuwe weg voor jou!

Wat is DeZelfGids?

DeZelfGids

DeZelfGids voor Casemanagers Verzuim is een bijzonder programma dat je helpt je verborgen talenten te (her)ontdekken en je begeleidt naar een nieuwe baan. Dit innovatieve concept stelt jou als professional in staat om op een verrassende, spiegelende en leuke manier te achterhalen waar jouw mogelijkheden en wensen voor de toekomst liggen. Met behulp van een intake en persoonlijkheidstest krijg je een goed beeld van jezelf, en samen met de persoonlijke begeleiding en coaching van peopleFIX kun jij je carrière potentieel optimaal benutten.

Hoe werkt DeZelfGids?

 

Bij DeZelfGids bepaal jij het tempo en kun je op elk moment in- of uitstappen. Het programma bestaat uit de volgende stappen:

 1. Startpunt
 2. Intake – Vrijblijvende kennismaking
 3. Waar ligt je kracht – Persoonlijkheidstest
 4. Ontdek je zelf
 5. Balans
 6. Nieuw pad
 7. Eindbestemming
Lees hieronder verder…
Afbeelding2

De stappen uitgelegd

1. Startpunt

Erken dat je hulp nodig hebt en laat peopleFIX je ondersteunen in deze kosteloze reis. Vele casemanagers zijn je al voorgegaan.

2. Intake – Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maak persoonlijk kennis met ons team, zodat we kunnen ontdekken wie je bent, wat je drijfveren zijn en wat je ambities zijn. Samen bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

3. Waar ligt je kracht – Persoonlijkheidstest

Ontdek jezelf met behulp van onze persoonlijkheidstest. Hieruit volgt een rapport dat we bespreken tijdens een wandelafspraak op ons kantoor, gevestigd op Landgoed Zonnestraal. Onze unieke ‘coaching by walking around’ methode biedt veel inzichten om je duidelijkheid te geven over welk pad je kunt bewandelen.

4. Ontdek jezelf

Reflecteer op jouw krachten, drijfveren en passies, en laat deze in lijn zijn met je ambities en toekomstige werkgever/dienstverlener. Misschien ontdek je dat je liever wilt ZZP’en, en daar kunnen we je ook in ondersteunen.

 5. Balans

Blijf toetsen of de nieuwe kansen aansluiten bij jouw uitgangspunten. Zo nodig, stellen we het plan bij.

 6. Nieuwe pad

Bepaal je doelen. Blijf je zitten waar je zit? Maak je een carrièreswitch? Blijf je in loondienst blijven? Of kies je ondernemerschap? Wij zijn graag jouw gids om je doelen helder te krijgen. Als je voor ondernemerschap kiest, staan wij klaar om je te helpen bij de KvK-inschrijving, tarieven bepalen, overeenkomsten opstellen, en meer.

7. Eindbestemming

Als jij en een potentiële werkgever/opdrachtgever enthousiast zijn, faciliteren wij een meeloopdag en ondersteunen we jou bij de arbeidsvoorwaardengesprekken. Geniet van onze kosteloze gepersonaliseerde loopbaancoaching, gerichte bijscholing en vaardigheidstrainingen.

Waarom kiezen voor DeZelfGids?

DeZelfGids biedt een baanbrekende aanpak voor Casemanagers Verzuim die op zoek zijn naar nieuwe energie en een nieuwe baan. Ons innovatieve programma, ontwikkeld met diepgaande branchekennis, voorziet jou van de tools, inzichten en strategieën die je nodig hebt om succesvolle carrièrestappen te zetten.

Van gepersonaliseerde loopbaancoaching tot gerichte bijscholing en vaardigheidstrainingen. “DeZelfGids voor Casemanagers Verzuim” biedt een uitgebreid pakket aan ondersteuning om jouw ideale carrièrepad te bewandelen.

Neem nu de eerste stap naar een nieuwe toekomst. Meld je aan voor DeZelfGids en ontdek jouw unieke mogelijkheden!

  10 Tips voor het voeren van een intake gesprek.

  1. Verzamel informatie
  2. Ken jezelf
  3. Bereid vragen voor
  4. Oefen je antwoorden
  5. Wees punctueel en verzorgd
  6. Luister actief: T
  7. Wees authentiek
  8. Stel follow-up vragen
  9. Noteer belangrijke punten
  10. Bedank de gesprekspartner

  Onthoud dat een intakegesprek bedoeld is om elkaar te leren kennen en informatie uit te wisselen. Wees dus ontspannen, blijf kalm en wees open voor het proces.

  10 Tips voor het houden van een intakegesprek