detafix logo
detaFIX brengt casemanagers en professionals met expertise op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid tijdelijk onder bij opdrachtgevers die op zoek zijn naar specifieke kennis en vaardigheden voor een project of meerdere projecten. Dat doen we via detachering, via interim-opdrachten voor zzp’ers en via detavast.

Een deel van onze opdrachtgevers zoekt via detaFIX tijdelijk een casemanager of professionals met expertise op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid. Meestal voor de duur van een project, variërend van een aantal maanden tot een jaar. Of voor onbepaalde tijd. Deze collega’s zitten ofwel als zelfstandige professionals in ons uitgebreide netwerk, of zijn bij ons in dienst en worden voor de afgesproken periode door ons uitgeleend. Het zijn flexibele specialisten, die door hun ruime en diverse projectervaring gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende bedrijfsculturen en vraagstukken. Belangrijke competenties zijn communicatief, adviserend en probleemoplossend vermogen, klantgerichtheid, assertiviteit en professionaliteit. 

CS Opleidingen 
Deze collega’s zijn door ons opgeleid bij CS Opleidingen, marktleider in onderwijs voor verzuim- en re-integratieprofessionals. Ze hebben allen de opleiding Regie op Verzuim en mogelijk een van de specialisaties Post Bachelor Register Casemanagement, Regie op Ziektewet, Regie op Werkvermogen, Conflicthantering of Casemanager Taakdelegatie succesvol afgerond en staan ingeschreven in het Register Specialistisch Casemanagement (RSC). Dit is een onafhankelijk register dat de kwaliteit van gespecialiseerde casemanagers borgt.