flexFIX: voor elk bedrijf een passende FIX!

Elk bedrijf heeft baat bij eigen verzuimdeskundigheid. Lang niet elke bedrijfssituatie rechtvaardigt werving of detachering van een register casemanager in vaste of tijdelijke dienst. Daar hebben wij iets op gevonden. flexFIX biedt drie pakketten met vaste deskundige ondersteuning gedurende een specifiek aantal uren per maand. Met een zorgvuldige analyse helpen wij je te bepalen welk pakket bij jouw organisatie past. Zo is er voor elk bedrijf een passende FIX!

Wij helpen je de samenwerking optimaal in te richten

Om je te helpen bij het inrichten van de samenwerking en het kiezen van een passend abonnement, voert onze register casemanager eerst een grondige behoefteanalyse uit. Waar staat je organisatie op het gebied van verzuim? En waar willen management en medewerkers naartoe? Op basis van de uitkomsten stellen we samen met jou een concreet actieplan op. Dit bevat heldere doelen, een doordachte strategie en een concrete afspraak over deskundige ondersteuning bij de uitvoering.

Passende urenafspraak dankzij onze capaciteitsFIXer

Als architect en uitvoerend specialist is de register casemanager in de opstartfase 16 uur per week op locatie aanwezig. Voor inschatting van de daarna benodigde uren gaan we uit van onze capaciteitsFIXer. Deze vertaalt de omvang en het verzuimpercentage van je organisatie naar een betrouwbare indicatie van de benodigde capaciteit aan deskundige ondersteuning. Zo komen we altijd tot een urenafspraak die past bij de omvang en behoeften van jouw organisatie..

Interesse?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder en vertellen je met plezier alles wat je over onze flexFIX pakketten wilt weten.

flexFIX