Word lid van onze community voor Casemanagers & Arbeidsdeskundigen!

Van casemanagers en professionals met expertise op het gebied van verzuim, belastbaarheid en inzetbaarheid weten we dat er veel behoefte is aan onderling contact en het delen van ervaringen. peopleFIX heeft voor deze beroepsgroepen, als enige in Nederland, een community gerealiseerd: een online ontmoetingsplek waar onder veel belangstelling ervaringen worden gedeeld en uitdagingen besproken.

Leren en inspireren

Een fijne plek om elkaar te helpen en te inspireren, zo zien wij onze community. Om doelen te verwezenlijken, om activiteiten te ontplooien en om van best practices te leren. Samen dragen we zo bij aan een duurzame kwaliteitsontwikkeling van de gemeenschap van casemanagers en professionals met expertise op het gebied van verzuim, preventie, belastbaarheid en inzetbaarheid.

Maandelijks organiseren wij een webinar, en ieder jaar een boeiend congres, met interessante en relevante thema’s. Hiervoor nodigen wij inspirerende personen uit de markt uit. Alle webinars zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van recruitmentFIX.

Exclusief

Onze community is een exclusieve, besloten groep, waar je als casemanager en professional met expertise op het gebied van verzuim, preventie, belastbaarheid en inzetbaarheid van harte welkom bent. Wel vinden we kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze leden zeer belangrijk, vandaar dat we voor toelating onder andere naar je LinkedIn-profiel kijken. Doe mee, het is zowel leuk als waardevol!

Community